Популярні публікації

четвер, 17 січня 2019 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ОНАТОЛЫЙ ШАРІЙ - ГАРАДСКОЙ ДЕБІЛ.

ЮТУБ ВИТЯГНУВ НА СВІТ БОЖИЙ КОРИСНОГО ДЕБІЛА ОНАТОЛІЯ ШАРІЯ.
Свої виключно критиканські плітки Онатолій Шарій супроводжує  образливими на його думку словами та ярликами. Особливо Шарій не вибирає виразів в опусах про українців, з села. В осіб типу Шарія існує якась особлива гарадская зверхність тільки тому, що вони чомусь вважають, що руская мова дає їм статус солідності. 
Це дивно. Рускій мір добре зиалював художник Шульженко.
Адже всі розумово недорозвинуті дебіли на Московії ті що обсцикають під'їзди, матюкаються, напиваються до безумства володіють русскім язиком. 
Крім дебілів на Московії  ставки можна гатити дураками. Їх там, як собак не різаних.
Шарій всі свої зусилля витрачає, що набути ранг русскага дурака: медіота, медіанта, журналюгу, історіопата, політолуха. 


Якщо не досягти Ернста, то стати в поряд поряд з Жидковим.

Вираз, ярлик "Тупі шаровари" використовують гарадскіє русскаязичсниє жітєлі в надії образити україномовних українців і показати свою зверхність. 
Ще гарадскіє поцани (складне слово дрочити член), щоб показати свою відокремленість від україців, особливо з села, називають українців когутами, рагулями, бидлом, пся-крев , мешліген і багато інших, на їх думку, образливих слів: цибуля, кавун, граблі.
Для українця особа яка застосовує такі ярлики визначаєть як дебіл важкого ступеня. 
Я раніше помилявся і вважав Шарія дураком. Але дурак, це ж не безумець, а інтелектуал, який отримав блискучу освіту і виховання і одночасно цинік, мерзотник, падлюка і сволота. 
Шарій - гарадская школота. Освіта танкове училище, а виховання підворотня. 

Любов до рускага міра привчила його мама - столбовая дварняжка. 
Хто папа - Шарій мовчить. Мабудь мовнюк.
Дійсно Шарія назвати педофілом можна з натяжкою. Ну подумаєш ходив голий по кімнаті в присутності дитини і дрочив член. Чепуха...
Шарій класичний злосний пліткар, ігроман, ексгібіціоніст, в дитинстві страждав енурезом, зловживав анонізмом, підглядуючи за дівчатками з сусідньої кабінки через зеркальце на патичкові, коли вони пісяють, а потім розказував дворовій школоті. 
Це не кримінальні злочини - це психічна нестабільність, яка може тривати все життя. Всі хто робить Шарію зауваження про непристойність його висловлювань тупі.
Таких Шаріїв називають соціопатами.
Те чим займається Шарій на своєму каналі ЗВИЧАЙНЕ І ЗЛІСНЕ ПЛІТКАРСТВО.
ТАКИМ ЧИНОМ ШАРІЙ ЗЛІСНИЙ СОЦІОПАТ І ВІДЕОПЛІТКАР.
Всі його підписники такі ж як і він пліткарі і маструбанти.
Добре що Шарій в своїх відевиплітках не застосовує української мови і позіціонує себе як представника рускага міра і культури.
Хай Шарій і надалі накидає гівно на вентилятор, щоб українці наглядно бачили, як до них ставляться представники русскага мірка.

Немає коментарів:

Дописати коментар