Популярні публікації

пʼятницю, 11 січня 2019 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ЛІКБЕЗ ДЛЯ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА СЕРГІЙ ЛЕЩЕНКА і ЙОМУ ПОДІБНИХ


Сьогодні 11 січня 2019 року.
З 1991 року Україна стала полем битви іноземних спецслужб.
Йде п’ятий рік гарячої фази гібридної війни проти люто антиукраїнської, маркситскько-ленінської іудосовкової,  

кгбешноогпушної , релігійно-мракобісної, озброєної до зубів Московії 
та її вкрай корумпованих духовних скреп, дураків та дебілів.

Продовжується вже більш ніж 25-літня війна проти постсовкових мародерів,  хитровиїбаних політиканів,  діловарів і властолюбців, 
зсучених кримінальними олігархами-ублюдками силовиків і спецслужб: мінтів, мусорів, прокурорів, суддів, шпигунів, диверсантів, терористів, найманих кіллерів їх креатури та агентів впливу, пропагандонськоих агітаторів: медіотів, медіантів, політолухів, історіопатів, джинсових журналюг, журнашлюх та інших паскудерів.
Тисячі років,  в  Українському когнітивному просторі ведеться безперервна глобальна війна проти українців, українського світогляду, української освіти, науки, культури.

На землях економічного простору пройшли не пораховані війни. Пролились сотні цистерн сліз, поту і крові. Поля України усіяні мільйонами трупів ворогів і українців. Де не копни - кругом відкопаєш людські кістки, сліди важких боїв.

Ця п’ятирічка  2013 -2019 рік- це лише короткий епізод Глобальної неперервної, гібридної війни проти кожного українця, який має щастя жити в ХХІ столітті, так як мали щастя жити його предки з сивої глибокої давнини в Києві на Кирилівській стоянці, в трипільскому поселенні Хвойки, на пагорбах Княжої доби, в часи Гетьманщини, Руїни, Мазепенщини, Гайдаматчини, Петлюрівщини, Махновщини, Бандерівщини.
Як порахувати кошти, які витрачувала антиукраїнська наволоч на бородьбу з українцями їх світоглядом, мовою, культурою?
Далеко ходити не потрібно. Потрібно лише порахувати зарплату американського одного політмейкера Манафорта. За декілька років співпраці з Януковичем Манафорт заробив $ 20 000 000 без сплати податків, на чому і погорів. В США слідкують за сплатою податків.
Антиукраїнці витрачають мільярди доларів на знищення України.
Бюджети антиукраїнських медіотичних ресурсів вражають. Кошти які витрачають антиукраїнські діловари і властолюці українські громадяни: Курченко, Ахметов, Фірташ, Львочкін, Пінчук, Медведчук, Коломойський вражають - це сотні мільйонів доларів.
Можна тільки уявити якого економічного рівня досягли українці, якиби кошти потраченими злобними антикраїнськими ублюдками були витрачені на освіту, культуру і охорону здоров’я українців, а не пущені на вітер і коту під хвіст.
Недавно коЗЕломойський мав розмову з лисим чортом і проговорився, що Янучара,  за лояльность до нього, був готовий викласти $ 100 000 000 на фінансування каналу Інтер.
Кожному українці повинно бути очевидно, які  кошти на антиукраїнську пропаганду витрачає  Московія - це вже мільярди доларів США.
Кожен українець, який володіє аналітико-синтетичними методами обробки інформації, глибоко розуміє всі небезпеки глобальної перманентної гібридної війни її рушійні сили і гносеологічні корені, повсякденно готується до неї і готовий і не завагається виконати найнебезпечніший чин, в будь-який момент, якщо цього вимагає добро української справи.
Для чого ці попередні передмови перед коментуванням процесу накидання гною на антиукраїнський вентилятор народним депутатом, талановитим журналюгою Лещенком ?
Чи можна назвати Лещенка ДУРАКОМ ? 

Очевидно, що твердо – НІ.
ДУРАК – це ж не безмозглий імбіцил, а блескуче освідчений мерзотник, падлюка і сволота. 
Приклад дурака Ернст. 
Лещенко звичайно не імбіцил.  Лещенко дебіл середнього ступеня. Він керується здоровим глуздом, задатен вивчити багато гарних слів і правильно складати їх у речення і для таких дебілів, як він і дебілів важкого ступеня  ці слова і речення здаються розумними. 
Насправді більшість спічів Лещенка – це емоційно забарвлена шизофазія злегка розумово обмеженого джинсовика.

Лещенко за деревами не бачить лісу.

Не тільки зацікавлені антиукраїнці мають Лещенка за корисного ідіота. Лещенка – як корисного ідіота потрібно використовувати  для української справи.
Відяха Лещенка чудова агітація за Порошенка.

Дійсно: Порошенко був В СДПУ (о) – СДПУ (о) в смітнику. 
Це добре чи погано? Для мене і кожного українця  це чудово. Сміття повинно знаходитись саме на смітнику.
Порошенко був в ЗаЄДУ Кучми – Ливина – За ЄДУ у смітнику.
Знову таки чудово коли лайно долучається до лайна.
Прошенко підтримав Ющенка і Нашу Україну. 
Тупий Ющенко і Наша Україна зробила Жулю і Янучару прем’єрміністрами - це, блядь, така хуйня, що на голову не налазить.
Нафіга українцям Ющенко та Їхня Україна. 
Тупий Ющенка і така ж  Наша Україна – на смітнику.
Порошенко пішов до парттії Регіонів – ПР викинута в  смітник. Ціла когорта регіонал-подонків ушилась з України, Янукович і Фірташ під домашнім арештом. 
Партія Регінів і КПУ  В ДУПІ !!! 
 Так це ж класно!!!
Вочевидь Порошенко показав себе як ефективний і зверхрезультативний про український менеджжер.
За час президенства Порошенка багато ворогів українців десь пропали, зникли і нейтралізовані навіки вічні, 
Інші стали всеукраїнським посміховищем, як побиті собаки скавулять в в кремлівській медіотиці.


Кремлівських сідєльців, з кооперативу Йозеро з Московії душать міжнародними санкціями і правильно роблядь.

Лугандонців і даунбасів рівняють з землею - і так їм сукам, і треба.
Крим висушили ? Чудово !!! Саме це кримдаунам і потрібно. Кримдаунам потрібно ще пару землетрусів по 12 балів за шкалою Меркаллі, що знали як на клямку сцяти.
Не хочуть кримдауни жити в Україні ? 
Я раніше радив старанно вчити українську мову,  а тепер не варто.
Поки не пізно : - «Чемодан, вокзал, Ямал» - на південний берег Карського моря. Там багато газу.
Згадував Лещенко і Кернеса. На відміну від Добкіна Кернес має клепку в голові і розуміє: Порошенко ж не комуняка, просто потрібно жити по розумних законах, а тому з розумним краще щось трохи загубити, чим з дурнями знайти багато. Крім Лещенка дебілів в Україні вистачає. Немає у Порошенка розумних дебілів ...
На очах в очманілого Лещенка була розгромлена мракобісна моськовська попівська когорта. Лещенко носить модні окуляри, але навіть в окулярах не зміг розгледіти як здійснюється давно очікувана мрія українців - нагнати сраним віником з України московських попів туди, звідки вони приповзли. Нє фіг шо їм шлятись по Києву і Україні.

Що там ще базікав Лещенко ?
Як би Лещенко був хоча б нормостеніком, чи з легким степенем дебільності, то і емоційне забарвлення його відяхи було б іншим. 
 Але і так багато що українцям зрозуміло і очевидно.

ВИБОРИ ПІД ЧАС ВІЙНИ - ЦЕ БОЖЕВІЛЛЯ.

АГІТАЦІЯ ЗА ПРОВЕДЕННЯ ВИБОРІВ –

 ЦЕ ЗЛОБНА ПРОВОКАЦІЯ ВОРОГІВ. 

УЧАСТЬ У ВИБОРАХ КАНДИДАТОМ -  
ЦЕ ЗРАДА УКРАЇНИ.
ТОМУ :




Немає коментарів:

Дописати коментар