Популярні публікації

середу, 12 грудня 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ПОТРІБНО ОПРИЛЮДНИТИ ДАННІ ПРО РОЗМІЩЕННЯ ЗСР


Кожному українцю відомо, що за час існування людської цивілізації  сталося понад 18 тисяч воєн, в яких загинуло до 5,5 млрд чоловік. Люди вели війни завжди.
Вважається що війна це розв'язанням суперечностей між державами, народами, національними й соціальними групами з переходом до вжитку засобів збройної боротьби, що відбувається у формі бойових дій між їхніми збройними силами спрямовані на захоплення природних, енергетичних та людських ресурсів.
Любителями війн підраховано, що за 5,5 тисяч останніх років люди змогли прожити в без війни лише 300 років.  В кожному столітті людська цивілізація жила без бойових дій тільки тиждень.
Для україців з сивої давнини відомо, що війна це стан ворожнечі між будь-ким; суперечка, сварка з кимсь; боротьба  за виживання не тільки між людьми, а й міжвидова у природі.
Через життя всіх поколінь людини перманентно  йшла, йде і буде йти  війна. Хтось, когось за шматок хліба страчував. Для кожного українця війна звична, повсякденна справа, як землетрус, злива, гроза, буревій, смерч заметіль, жара і холод.
Жодної різниці між забоєм скотини для їжі і забоєм любителя поживитись за рахунок чужої праці не існує. Полювання на вовка нічим не відрізняється від полювання на двуногого конокрада, крадія ягняток чи курей.
Кожен українець знає, що він постійно живе в стані війни  не тільки з природою, яку не можна обманути, а й неукраїнцями. Споконвічий досвід кожного українця навчив і закріпив у світогляді,  що «Українець українцеві  - вовк» і так живе з сивої давнини. Також кожен українець знає, що всі позаукраїнці, іновірці, інородці, нацмени і маланці, не такі трудолюбиві, як українці. Вичив їхні лихі повадки, які непоріняні з вовчими.  Знає їх ледачу,  брехливу, зажерливу, ненаситну і підлу натуру. 

Ще в  1991 року всі без виключення українці точно знали, що мокселі застосують «гарячу війну» проти українців і спокійно спостерігали, як мокселі метушилися в Кремлі і малювали не тільки стрілки на мапо-картах, а й намагались вплинути на світогляд українців, писали різні «нові хронології», запускали до українців «білі братства», руйнували економічний потенціал, процвітала нарко і алко торгівля. Україну заполонила моксельська медіоідіотія. З кожної праски лунали моксельські воплі Верок Сердючок. Етиловий спирт під різними етикетками лився рікою, міста впали в наркотичний дурман. Цікаво, що біля кожної української хати росли зарослі конопель, а кожному городі цвів мак, а наркоманів не було.
Всім відомо, що в Україні в 1989 році було 52 мільйони населення з них українцями себе вважали 37 мільйонів чоловік. З 15 млн. 12 млн. осіб вважали себе мокселями останні нацменами і маланцями.
5 грудня 2001 року в Україні відбувся перший Всеукраїнський перепис населення. Перепис населення України 2001 року став першим і поки єдиним переписом населення незалежної України.
 Населення України в 2001 році становила 48, 5 млн. осіб.
У національному складі населення України переважали українці, чисельність яких становила 37,542 млн. осіб, або 77,8 % від загальної кількості населення. За роки, що минули від перепису населення 1989 року, чисельність українців зросла на 0,3 %, а їх питома вага серед мешканців України—на 5,1 %.
Друге місце за чисельністю посідали мокселі. Їх кількість порівняно з переписом 1989 року зменшилася на 26,6 % і нараховувала на дату перепису 8334,1 тис. осіб. Питома вага мокселів у загальній чисельності населення зменшилась на 4,8 % і становила 17,3 %.
З 1991 по 2001 рік підчас розпалу, рознуданої моксельської аниукраїнської пропаганди та алкогольно-наркотичного безумства з  України зникло 4 млн. мокселів. 
Моксельські думці вирішили посилити антиукраїнську діяльність не тільки в Україні і на Мокселі а й в усьому світі.  Дванадцять років накачували мокселів ненавистю до всього українського. По всій українській медіотиці антиукраїнство розквітло махровим цвітом. В антиукраїнську пропаганду сипався золотий дощ. Антиукраїнці тільки для приведення до влади кримінального злочинця Янунуковича витрачали лише на заробітну плату одному заморському консультанту Манафорту $1000000 в місяць шо відповідало річному бюджету Міністерства культури України.
Часто продажна медіотика гвалтовно повідомляє українців, що вони зубожілі і тому продажні за «кіло гречки». Але українцям відомо, що всьому є ціна і тому ті, хто з брехунця, голубого, ящика: зажерливі медіоти, медіанти, історіопати, політулохи, політикани,  журналюги, журнашлюхи розповідає про продажність пенсіонерів-виборців «за шмат гнилої ковбаси» самі продажні і з патрохами куплені за бакси є не менш зажерливими, звіроподібними  діловарами і властолюбцями.

На даний час для кожного українця очевидно:

Світогляд нормостеніка формується мозком який на 80% складається з води. Мозок це м'яка і рожева тканина завдяки пуьсуючій крові і високому вмісту води.
На території Московії – мозок "смотрящих" - це сіра маса яка зформована розчином кокаїна, героїна, драпу, бутірату, амфетаміну  у 40% розчині С₂Н₅ОН у воді тому:
Історія на Московії – суцільна видумка.
Ідеологія – кримінально-злодійська.
Економіка – сировинна. До пеньки і лісу додали нафту і газ.
В листопаді 2013 року Моксель, в стані глибої кризи вичерпав всі можливі приорітети для захоплення людських ресурсів в Україні,  пісдя довгої прихованої, гібридної  війни  застосував останій приорітет – «гарячу війну».

На третьому році війни 17 листопада 2017 Президент РФ В. В. Путін підписав указ № 555 «Про встановлення штатної чисельності Збройних сил Російської Федерації», яким чисельність Збройних сил РФ визначена в 1 902 758 осіб, у тому числі 1 013 628 військовослужбовців. Указ вступив в силу з 1 січня 2018 року.
Генштаб України опублікував данні про чисельність  московського військового угрупування на східному кордоні з Україною.
Цієї інформації недостатньо. Потрібно більш детально показати дані про розміщення збройних сил ЗСР по всій території Московії з точними координатами баз, військових частин, військових заводів, полігонів від Смоленських лісів до Курил.
Широке оприлюднення данних про розміщення військових частин ЗСР дасть можливість українським волонтерам, окремо від офіційних силових структур України, більш ефективно проводити роботу по дезорганізації і підриву блєздатності ЗСР і  не втрачати час на проведення розвідки на місцевості і виявленню командних пунктів, ракетних точок і командирів частин і під час цих пошуків зменшити ймовірність засвітитись у московській розвідці. 
РОЗМІЩЕННЯ ВІЙСЬКОВИХ  ОБ'ЄКТІВ ЗСР добре відомо генеральному штабу  ЗСУ, а для волонтерів вкрай важливо зненацька виходити на скупчення ворожих угрупувань і на довго паралізувати їх діяльність та нейтралізовувати їх командування.

Немає коментарів:

Дописати коментар