Популярні публікації

середа, 5 вересня 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ОЛЕКСАНДР ЗАХАРЧЕНКО ЯК ФАКТОР ПОЛІТИЧНОГО ТЕРОРУ.

Сьогодні 5 вересня 2018 року. 

Є латинський крилатий вираз:
HOMO SOCIALE ANIMAL EST SEN.
Що в перекладі означає, що ніби людина є соціальною твариною.

Соціальне  - це категорія філософії і соціології, походить від латинського слова socialis — товариський, приятельський, дружній, шлюбний, подружній, весільний,  союзний, союзницький, громадський
Соціальне проявляється скрізь, де діяльність однієї людини в бородьбі за виживання у природі пересікається з такою ж  діяльністю іншої іншої людини, як виключно видова солідарність і взамодопомога.  
Протилежна категорія - асоціальне.
Перший слово соціальне ввів в обіг асоціальний людоїд Карл Маркс,  як  сукупність певних рис та особливостей суспільних відносин, які інтегровані індивідами чи спільнотами у процесі спільної діяльності в конкретних умовах, яка виявляється в їхніх стосунках, ставленні до свого місця в суспільствісоціальних явищ і процесів
За Марксом соціальне вже не є позначення партнерства у внутрівидовій діяльності, а  є відображенням всіх граней  організації і життєдіяльності осіб і суспільства, як суб'єкту історичного процесу, в тому числі відверто асоціальних явищ. Наприклад - експлуатація людини -людиною. Бандитизм, грабіж з розбоєм, експропріація експропріаторів, політичний терор - це по Марксу соціальне явище. 
Не дивно, що в церковно-слов'янській медіотиці існують поняття; "Соціальноє партнёрство"  "Економіка должна бить економной", "Ужасний терор".


В РЕАЛЬНІЙ ДІЙСНОСТІ БАГАТО СТОЛІТЬ МІЖ ЛЮДЬМИ ЙДЕ НЕ СОЦІАЛЬНІ  ВІДНОСИНИ, А АСОЦІАЛЬНА ПЕРМАНЕНТНА ГЛОБАЛЬНА  ГІБРИДНА ВІЙНА ЗА ВИЖИВАННЯ В УРБАНІЗОВАНИХ АСОЦІАЛЬНИХ ДЖУНГЛЯХ.
ТОМУ ОЧЕВИДНО, ЩО В ХХІ СТОЛІТТІ 
HOMO АSOCIALE ANIMAL EST.
Отже замочили Олександра Захарченка - асоціального елемента Українського суспільства. 
Вже декілька днів з голубих ящиків ллються кродилячі сльози по терористу, який демонстрував свою асоціальну суть,принижуючи і ображаючи собі подібних. Публічно погрожував знищити європейський світ і європейський спосіб життя.
Лугандон Кримдаун в цілому це асоціальне, паразитарне  явище. З лугандонами і кримдаунами не знали, що робити. Не могли зрозуміти коли вони зупиняться в своєму асоціальному егоїзмі, де межа соціального негілізму. Політичний, національний, релігійний, службовий, бізнесовий, медійний, побутовий, підлітковий, терор і нетерпимість. Дідовщина, яка існує в бандформуваннях.  бандитизм, наркоманія, корупція, казнокрадство - ЦЕ ТАКОЖ ТЕРОР. Не існує таких асоціальних діянь, які б не розквітли махровим квітом в лугандонському  і кримдаунському асоціальному суспільстві.
Тому ліквідація Захарченка закономірна відповідь на його вкрай асоціальну поведінку і створене ним асоціальне суспільство  в Даунбасі.
ВЖЕ ПРОЙШОЛО ДОСТАТНЬО ЧАСУ, А ВИКОНАВЦЯ, ЩЕ НЕ ПРИДУМАЛИ І НЕ ЗНАЙШЛИ ЗАМОВНИКА.
Не найкрашчим чином розлідуються терористичні акти і в Америці. Події в Лас-Вегасі  https://nesterdennez.blogspot.com/2017/10/global-permanent-war.html, кваліфікували, як діяльність психопата одинака, який купив 150 одиниць зброї і у всі набої,  більше тисячі патронів, замовив досипку пороху, щоб можна було стріляти на дистанцію 500 метрів. Тепер в цій справі тягають якогось фахівця по досипці пороху в набої.

Немає коментарів:

Дописати коментар