Популярні публікації

понеділок, 23 липня 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ПІДТРИМАЄМО ПАВЛА ГРИБА ГРУБИМ МАТОМ


Українця Павла Гриба затримали в Гомелі 24 серпня 2017 року. Заманила його  в Гомель дівчина громадянка Росії, мешканка Сочі Тетяна Єршова.  Після затримання Павло зник і лише 7 вересня знайшовся в СІЗО Краснодара. ФСБ висунуло йому обвинувачення у підготовці теракту в місті Сочі.

ФСБ здійснює психологічний тиск на Гриба,  вводячи затриманого в стан пригніченого морально-психологічного стану, використовуючи його романтичні почуття до Єршової. Очевидно, що Єршова вішала Грибу лпашу на вуха по інтернету і з самого початку співпрацювала з ФСБ. Слідчим намагатися нав'язувати затриманому громадянину України потрібну їм точку зору і схиляти його до дачі "потрібних свідчень". Прицьому Гриба залякують, щ в разі відмови Гриба від потрібної росіянам співпраці зі слідством і невизнання ним своєї "провини", ФСБ почне використовувати свого агента  Єршову вже не в якості "свідка", а в якості "співучасниці", що, на думку оперативних психологів ФСБ,  дасть можливість посилити тиск на затриманого і остаточно його "зламати" на основі формування "почуття провини" і переживань за подальшу долю  агента ФСБ.
Зниклий хлопець не служив в АТО через проблеми зі здоров'ям. Після початку війни  РФ проти України він був активним дописувачем в соціальних мережах, часто не підбирав вирази відносно ворогів Батьківщини.

Павлу Грибу 20 років, у нього вроджена хвороба - портальна гіпертензія. Українських лікарів до Павла не допускають.Павло постійно змушений приймати підтримуючи препарати. Відсутність ліків може привести до фатальних наслідків.
За словами українця, його схопили невідомі на автостанції м. Гомеля, в Білорусії а потім переправили до Росії. Юнакові інкримінують тероризм. Мовляв, він планував підрив на шкільній лінійці в Сочі.
До випадку з викраденням і арештом хлопець ніколи не був у Росії і не відвідував анексований нею Крим.

Адвокат Марина Дубровіна пробилась СІЗО-4 на побачення до Павла. Він повідомив, що під час етапування до Ростова-на-Дону був жорстоко побитий іншими російськими в'язнями, коли ті довідались за якою статею Паша звинувачується. Вони забрали всі речі та продукти харчування, які напередодні передали українські консули. Він залищився в одих шортах і майці. Ні засобів гігієни, ні змінної білизни не має.
 Гриб познайомився на початку 2017 року в соцмережі "ВКонтакті". Ініціатором цього знайомства виступила дівчина. Після блокування соцмережі в Україні вони почали спілкуватися по скайпу. Спочатку місцем зустрічі мала стати Росія, проте хлопець відмовився туди їхати і був знайдений альтернативний варіант – Гомель. Туди дівчина повинна була приїхати зі своєю матір'ю.

Після спілкування з Павлом Грибом 11 вересня його адвокат Андрій Сабінін зазначив, що призначене побачення відбулося. Зі слів Гриба, його затримали в районі автовокзалу Гомеля 24 серпня приблизно о 17 годині вечора після зустрічі з Тетяною. У нього був куплений зворотний квиток в Україну.

Грошей у нього не було, він нікуди б далі не поїхав. З собою у нього було посвідчення, що він - інвалід дитинства, паспорт. На одній з центральних вулиць, я не знаю, що з себе представляє Гомель, десь в районі автовокзалу та проспекту Правди, до нього підійшли якісь люди в цивільному, посадили його в мікроавтобус, наділи кайданки та відвезли на кордон з Росією і вже в сутінках в якомусь лісі передали його іншим людям. Після передачі незнайомим людям хлопця кілька днів тримали в  будівлі без вікон і сонячного світла. Через кілька днів прибула слідча бригада, оформила його затримання у відповідності з російським кримінально-процесуальним кодексом. Потім його відвезл у відділення поліці м. Рябцево в Смоленській обл.  Там провели дактолоскопію та фотографування.

Батько українського політв'язня в Росії Павла Гриба Ігор виграв конкурс на посаду керівника відділу з питань осіб, позбавлених волі, в Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. 
ІМХО.
Дивна поведінка і сина і батька Грибів.
Йде війна. Батько ніби військовий. Ніби повинен усвідомлювати, всю небезпеку роботи,  яку він виконує. Сину 20 років, також ніби повинен розуміти всі небезпеки і ризики війни. 
Син Ігоря Гриба, Павло писав ВКонтакті, в  своїх постах що попало, просто чепуху, хуярив, хуню і хуєту на хуй хуйовенько: 
Путін-хуйло, і Мєдвєдєв-хуйло, і Володін-хуйло, Матвієнко-хуйло, і  Жиріновський-хуйло, і Зюганов-хуйло, і Міронов -хуйло, і Бортніков-хуйло, і Патрушев-хуйло, і Шойгу-хуйло, і Лавров, і Колокольцев-хуйло, Чайка-хуйло, Лєбєдєв-хуйло  і був не правий. 
Потрібно бути правдивим і точним !!!
Хуйло лише Путін. 
Матвієнко - пизда брита. Володін-підар гнойний, а ті хто  на побігушках у Вови - Хуйла -  Патрушев, Бортніков, Золотов, Колокольцев, Шойгу, Лавров, Чайка, Лєбєдєв - Гандони-штопані.
Мєдвєдєв, Наришкін, Жіріновський, Зюганов, Міронов,  - їбаньки.
Павло Гриб досить дорослий яйкань і вчити його піздно, а тим більше при таких сумних обставинах в тюрмі.  Можна по співчувати і підтримати 
ГРУБИМ МАТОМ.
ІНШИМ ІДЕАЛІСТАМ ДАМ ПАРАДУ:
Тепер подорожувати і свататись в Російську Федерацію потрібно  їздити з озброєними до зубів сватами і тільки на "Оплоті", на крайняк на "Булаті" в складі танкових дивізій, при підтримці Граду, Урагану і Смерчу.


Немає коментарів:

Дописати коментар