Популярні публікації

середу, 18 липня 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ЗАКЛЮЧНИЙ АКТ. ЗАНАВІС ОПУСТИВСЯ. A LA GERRE COMME A LA GERRE


I серпня 1975 року держави-учасники Наради по безпеці і співробітництву в Європі підписали в Гельсінкі Заключний Акт, у якому намітили шляхи до подолання протистояння, що виникли з приводу їхніх відносин у минулому, і до кращого порозуміння. 

Нарада явилася подією світової значимості, підвела політичні результати другої світової війни, намітила напрямки довгострокової діяльності держав заради перетворення Європи в континент непорушного миру і взаємовигідного співробітництва. 33 європейських держави, США і Канада колективно підтвердили безплідність політики з позиції сили і «холодної війни».

Стрижень Заключного Акта становила "Декларація принципів" якими держави-учасниці керуватимуться у взаємних відносинах»

16 07 2018 р., у місті Гельсінкі, Фінляндія  відбувся саміт США - Росія на якому Путін і Трамп  фактично денонсували Заключний Акт Загальноєвропейської конвенції про недотораканності корднів в Європі та прав людини.

Сполученими штатами Америки та Російською Федерацією  почали напряму керувати  з Ізраїлю із самого Єрусалиму. 
Тепер Трамп вірить лише МОСАД. 

Можливо в США ще є люди яким дорогі ліберальні принципи СЩА і вони захочуть очистити державні органи США від антиамериканських елементів.
Вчити американців, що робити з воргами демократії не має сенсу, з цим в США все в порядку, але дати пораду, як швилко виявити антиамериканські елементи в американському суспільстві не завадить. 
Тут все просто.
Якщо державний службовець, громадський діяч, бізнемен і взагалі громадянин США є рускоязичний і протягом останніх 40-ка років лобіював і приймав активну участь в антиукраїнських та антибандерівських 


заходах та акціях,  кляв Степана Бандеру,  Романа Шухевича, Ярослава Стецька, обзивав ОУН-УПА нацистами, писав з цього приводу кляузи в Держдеп, Конгрес, Сенат, США, підіймав хайп на американських та європейських  медійних ресурса, то така особа, організація, газета і є 100%-ним, істиним ворогом американської демократії та американського способу життя.


Немає коментарів:

Дописати коментар