Популярні публікації

пʼятницю, 2 березня 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR НАВКОЛО МАСОНИ

Дмитро Анатолійович Медведєв -  колишній президент запам'ятався зовсім не досягненнями в кар'єрі, а курйозними ситуаціями, в які він потрапляє з завидною регулярністю. Протягом останніх років  увага прикута і до біографії голови «Єдиної Росії». Так, наприклад, з'ясувалося його справжнє походження, про якие немає ні слова в офіційних джерелах.

Причиною підвищеної уваги до походження Дмитра Анатолійовича стала VIII Всеросійська генеалогічна виставка, яка пройшла в Нижньому Новгороді. Раніше в рамках заходу були представлені родоводи Леніна, Сталіна, Єльцина і Путіна. У 2009 році організатори обіцяли оприлюднити генеалогічне древо Медведєва, який обіймав на той момент пост Президента Російської Федерації.

Але обіцяної сенсації не було. З незрозумілих причин дослідник родоводу глави держави відмовився представити широкій публіці результат своєї праці. Ця інтрига не давала спокою багатьом журналістам і окремим опонентам Дмитра Анатолійовича.

Основною версією стало єврейське походження нинішнього прем'єр-міністра. Неофіційні джерела стверджують, що Дмитра Анатолійовича Медведєва насправді звуть Давид Аароновіч Мендель.

Журналісти розкрили також нібито справжні імена його батьків: Аарон Абрамович Мендель і Цецилія Веніамінівна. Визначити, наскільки достовірною є інформація, практично неможливо. Архівні документи, пов'язані з високопоставленими особами, засекречені і найближчим часом навряд чи будуть оприлюднені.

Цікаво, але єврейське походження приписують багатьом політичним діячам. Наприклад, Борису Єльцину, чий дружиною була Наїна Йосипівна - чистокровна представниця цієї національності. Такі ж чутки ходять про Микиту Хрущова (йому приписали прізвище Перлмутер), Віктора Черномирдіна (приховував прізвище Шлеер), Юрія Лужкова (взяв прізвище першої дружини замість Кац), а Володимира Путіна взагалі записали в члени масонської ложі.

Немає коментарів:

Дописати коментар