Популярні публікації

четвер, 15 березня 2018 р.

GLOBAL PERANENT WAR ПЕРСОНАЛЬНІ ІНВЕСТИЦІЇ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ З ПОЛЬЩІ ДОСЯГЛИ БЛИЗЬКО $ 3 000 000 000 США.

Залежно від сезону за кордоном працює від 2,5 до 4 мільйонів українців. Це люди, які не зрікаються українського громадянства. Вони працюють за кордоном на тимчасовій або постійній роботі.
Обсяги грошових переказів трудових мігрантів в Україну досить вагомі. Згідно з даними НБУ, за останні 5 років українці ЛЕГАЛЬНО переказали через банки та міжнародні платіжні системи з різних країн світу близько $30 млрд. по $ 6.0 млрд. дол. щорічно.
За оцінками польських експертів минулого року іноземні працівники сплатили до державного бюджету від 3 - 6 млрд  злотих (24-48 млрд грн $ 1-2 мрд) у вигляді різних зборів.
Одним із способів розрахунку податку є, так звані, податкові пороги. У Польщі є два податкові пороги: якщо платник податків отримав протягом року менше, ніж 85 528 злотих, то він знаходиться у першому податковому порозі, якщо більше, ніж 85 528 злотих – у другому. Податкові пороги використовуються в основному для людей, які виконують роботу в Польщі, за яку отримують винагороду.
Що стосується осіб, які ведуть господарську діяльність, то тут застосовується так званий єдиний податок, який завжди становить 19% від отриманого доходу.
Принципи розрахунків для кожного з порогів різні:
    • Якщо основою для розрахунку податку є 85 528 злотих або менше, (тобто особа заробила до 85 528 злотих на рік), то податок становить 18% цієї основи мінус 556 злотих 2 гроші.
    • Якщо основа для розрахунку податку більша 85 528 злотих, то податок становить 14 839 злотих + 32% від надлишку понад 85 528 злотих.

Отже середнє значення податків $1,5 млрд. - одна п'ята частина від заробленех і врахованих польськю податковою системою грошей.  
Це лише приблизні податкові дані, оскільки офіційно ситуацію не аналізує ані Управлінням соціального забезпечення Польщі (ZUS), ані Міністерство фінансів чи Міністерство праці. 
Всього за рік зароблено:
 $1, 5 млрд. х 5 = $7,5млрд.
Сума вражаюча.

Серед 440 000 іноземців зареєстрованих в ZUS найбільше українців – 316 тис., а також білорусів – 24 тис. 
В кінці лютого міністр з питань гуманітарної допомоги і біженців Польщі Беата Кемпа заявила, що у Польщі перебувають вже понад 2 мільйони українських іммігрантів.
Заробітчани сьогодні є нашим  Українским Валютним Фоном», Адже в Україну вони привозять валюту, привозять гроші. Але навіть за цих обставин Національний банк обкладає їхні гроші податками.   18% і ще 1,5% військового податку. 
Поки Презедент Порошенко, уряд Гройсмана, Національний банк плювать хотіли на українців, 
українок їх батьків і дітей, на  мільйони українців, які по суті фінансують ріст покувельної спроможності українців, стимулюють торгівлю, дали стимул до розвитку сільського господарства і впливають буквально на всі сфери буття Української ДержавиВони колінькують перед валютним фондомм і клянчить черговий транш в один  мільярд, 
Ціни на споживчі товари, оплата послуг,  непомірно підняті за хмари, часто вищі ніж у Західній Європі. 


Українцям цікавобуде знати, що у листопаді 1723 року гетьмана  Павла Полуботка заарештували та ув'язнили в Петропавловській фортеці. Згідно з легендою, перед арештом Полуботок таємно віддав на зберігання 200 тисяч золотих монет банку в Англії під 7,5 %. Сума грошей, банк і відсотки варіюються в різних варіантах: деякі джерела указують на дві бочки із золотом, 2,5 % і банк Британської Ост-Індської компанії. У заповіті Полуботок нібито залишив 80 % золота на майбутнє незалежної України, а решту — своїм правонаступникам. «Золото Полуботка», яке вважалося в Україні легендарним - не просто реальний історичний факт, але і було виявлено в 1991 році в одній з колишніх резиденцій Полуботка на південному узбережжі Франції, неподалік від Марселя. 
Але в зв'язку з тим, що в тому році як раз відбувалися події, що принесли згодом незалежність України, знахідка була засекречена, але не забута. 
Сума, в яку на даний момент оцінюється знайдений в Європі скарб, перевищує 400 млрд. Доларів. Довгий час ці кошти знаходилися на балансі Міжнародного валютного фонду. 

Основою політики МВФ є видача грошей на певних умовах, і це надзвичайний випадок не став винятком. 

Головою МВФ Крістін Лагард був висунутий ряд вимог до Президента і уряду України. Головним є проведення корінної реформи в усіх сферах Української держави і захисту населення від брудального впливу на українців кримінально-бандитського істеблішмента адже  все отримане багатство має бути порівну розділено між усіма без винятку громадянами країни живуть зараз
При приблизному підрахунку, розраховуючи нинішнє населення України приблизно в 40 млн. Громадян, на кожну людину доведеться близько десяти тисяч доларів за нинішнім курсом (10000 $).
Хіба можна роздати такі суми, незахищеним від кримінально-бандитської кагала  - ні поліцією, ні армією, ні прокураторою, ні СБУ ні судами.
Міжнародні соціальні інститути точно знаю про, не тільки про кримінальний кагал, а й куплених ними з патрохавми, з низу до верху , так званих органів правопорядку правосуддя.
Українці і Європейська спільнота пам`ятає про земельний суд німецького міста Хільдесхайм де відбувалисься засідання у об’єднаній справі Жердицького—Діденка.
Діденко починаючи з 1993 — довгий час очолював ТОВ «Хорда», яка володіла п'ятьма цементними заводами.ТОВ «Хорда» — дочірнє підприємство «Градобанку».
 «Градобанк» виник з «Київкоопбанку», очолював ці банки ВІктор Жердицький.
Кожен українець знає хто очолював і контролював радянську кооперацію.
Жердицький  і Діденко звинувачуються у розкраданні чотирьох млн.DM, призначених для виплат українцям жертвам нацистських репресій. Не тільки євреї були в нацистських концтаборах. Гроші, виділені німецьким урядом, надходили в Україну через рахунки очолюваного Жердицьким «Градобанку». Хоч у 90-і роки зникло 86 млн.DM, які надійшли на рахунок «Градобанку» від німецького уряду для виплати компенсацій жертвам нацизму, значна частина звинувачення втратила свою актуальність через давність.
 1995-го року Віктор Жердицький, який тоді очолював "Градобанк", та Ігор Діденко за допомогою "сфальсифікованої кредитної угоди" з "підробленими підписами" та через засноване ними офшорне підприємство інвестували гроші в одну німецьку цементу фірму.  Справи цієї компанії розвивалися погано і вона кінець-кінцем збанкрутувала, що призвело також до втрати чотирьох мільйонів німецьких марок.
Спочатку на процесі йшлося про зникнення 86 міліонів  німецьких марок, які були частиною тих грошей, які уряд Німеччини в середині 1990-х переказав Україні для виплати відшкодування жертва нацизму. 
Але всі випадки крім одного втратили свою актуальність за давністю. 

Тому в земельному суді в Гільдесгаймі підсудним довелося відповідати тільки за чотири мільйони німецьких марок. 
Крім вище вказаних  фігурантом скандальної історії навколо «Градобанку» були шароварні "патріоти". 
В дійсності відбулось ось що: в листопаді 1994-го Пинзеник і Ющенко видали розпорядження, згідно з яким 234 млн. DM, виділені Німеччиною для українських жертв війни, були відправлені на спеціальний рахунок в «Градобанк» - належав Віктору Жердицькому. 
При прем'єрі Юлії Тимошенко в лютому 2008 року Діденко призначений першим заступником голови правління НАК «Нафтогаз України».
Всі українці - знають головним консультантом Ющенка і Пензенка був Олеександр Пасхавер, без експертної оцінки якого не приймалось жодного рішення.

 Потім ці гроші почали перекидати на різні інші рахунки, з них близько 100 мільйонів марок просто пропали, прикриваючи Жердицького, Ющенко дещо виплатив жертвам війни із запасів банку «Україна», а потім «Градобанк» лопнув. Виник міжнародний скандал, Жердицького двічі заарештовували. 
Раніше було сказано, що  дочірньою компанією «Градобанку» було ТОВ «Хорда ЛТД», очолювана Ігорем Діденком. Вона спеціалізувалася на скупці українських цементних заводів, і як раз її дісталася значна частина вкрадених дойтчмарок. Але в 1996-97 р.р., при спробі прибрати до рук ВАТ «Миколаїв цемент», «Хорда» зіткнулася лоб в лоб з французькою фірмою «Лафарж», на стороні якої виступили сам Леонід Кучма, а також Сергій Тігіпко і без п'яти хвилин новий прем'єр Валерій Пустовойтенко. 
Восени 1997-го, відразу після скандального розгрому, Ігор Діденко знайшов собі політичний притулок в рядах партії «Реформи і порядок (ПРП), яку створив Віктор Пинзеник.
Це був  тест перевірки чесності, об`єктивності, порядності і толерантності  в першу державних структур, які брутально в 1991 році захопив злодійські радники з кагалу. 
Українців, в`язнів концтаборів,  кагал розглядав як "ХІВІ", тому безсоромний кагал і вкрав у них 234 млн.DM.
Українці разом з усім світо з жахом розглядав крадіжку табірних грошей і думав чи зможуть українці виробити силу відторгнення від тих, хто може безсоромно «поцупити» гроші людей, — вже старих і знеможених, які свою молодість провели на каторжних роботах чи у концтаборах. 
Уявіть собі, які думки шастають в головах кагала, коли кожному українцеві перепаде по $10000 з  перерахованих 400 млрд. долларів.

Немає коментарів:

Дописати коментар