Популярні публікації

четвер, 26 квітня 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR У 56 КОНГРЕСМЕНІВ США СТАВСЯ РАПТУС.


Верховна Рада України наповнена діловарами  і властолюбцями з різним IQ. Очевидно, що у Верховній раді набереться, що найменше 142 депутата з IQ < 70  тобто дебілів.
Така група депутатів-дебілів http://maxpark.com/user/4195877697?content_type=photo&page=3 написала лист-звернення в Сенат і Сейм Польщі лист, в якому звинуватила  ОУН (б)-УПА в геноциді польського і єврейського населення в Генералгубернаторстві і Дистрикті Галичина та Рейхкомісаріаті Україна в 1943 -1944 роках.
Штовхачами або посучасному лобістами  процесу  проштовхування листа в польський Сейм, крім 142 депутатів був Аарон Левін  Президент Всесвітнього Форуму російськомовного єврейства, один з лідерів американської російськомовної громади і іже з ним. https://nesterdennez.blogspot.com/2017/01/blog-post.html
 
Депутати – дебіли спочатку організували фото-виставку про події де ключовим було фото повішених в 1923 році божевільною циганкою Маріаною Долинською  своїх дітей. http://newsland.com/community/ukraine/content/tsinichnaia-lozh-o-zhertvakh-oun-upa/2129121
Кровава, ЧКістсько-ОГПУшна КГБедня СРСР, з дня появи СРСР, керуючись марксизмом-ленінізмом піддали українців не бувалому геноциду 1924-1933-1947 років. На території СРСР гебешні  упирі, при повному контролі над слідством і судами, після тортур на допитах, проводили показові судилища над українцями які, як правило, закінчувались розстрілами, 25-ти річними тюремними строками з поселення в районах крайньої півночі. На міжнародний рівень міф про фашистсько-нацистське українських націоналістів і прив’язати до нацистів Гітлера гебня намагалась ще на Нюренбергському процесі. Потрібно поставити акцент на тому, що в ЧК, ОГПУ, НКВД, судах, прокуратурі, в тюремній та лагерній охороні 90% керуючі посади займали іудо-большевики. 


Одні іудо-большевики младогегеліанці, придумали теорію людоїдську теорію, другі втілювали її в життя. інші просто писали написали 90% доносів, інші іудо-більшовики по цим доносам фабрикували справи і виносили нічим неоправдані нелюдські вироки. 


З початком розпаду СРСР маркситсько-ленінські іудо-большевики стали дисидентами і емігрували з СРСР в Ізраїль, США, Германію, Західну Європу. Всупереч об’єктивним фактам, іудо-большевики, продовжили антиукраїнську вакханалю і підключили до цього свої дітей. Антиукраїнське шаленство, після падіння СРСР продовжила кровава неогебня, потомки колишніх співробітників, агентів ОГПУ-НКВС-КГБ СРСР, вертухаї тюрем, ГУЛАГУ сексоти, стукачі які від окопались хто в Ізраїлі, хто в Лондоні, хто в Нью-Йорці, а хто в Москві. Є неогебня і в Україні. В Ізраїлі в Яд-Вашемі окопався кровавий гебешник Іцках Арад, в Лондоні Вова Грановський, в Москві, Александр Левін в Києві. В Америці негебшників ставок гати: https://evreimir.com/77454/Evrejskaya-elita-SSHA-i-russkie-evrei/ .
В Москві, куди не плюнь з зав’язаними очима – там попадеш на неогебню: Ернст,  Солов’йов, Васерман, Кадемі, Сатановський,  Ескін
Антиукраїнску істерію в Польщі розпочав Іцхак Арад, в підхопили Ернст, Ескин, в Києві іью-Йорці Левін.
Сочатку катали істерику в Тель-Авіві. Потім в Москві. В Польщі ітсерика переросла в психоз. Польський Сенат і   Сейм прийняли рішення про людобуйство поляків в Рейхкомісаріаті Україна в 1943 році.
Тепер неогебня перенесла свою діяльність в Конгрес  і Держдеп США.
Якщо в розумових здібностях депутатів Верховної ради сумнівів не має – в основному дебіли, то в США конгресмени з дитинства проходять IQ -тести за ними суворо спостерігають вчителі і викладачі. Якщо знання американським учнями і студентами не засвоються, то вони отримують відповідні оцінки з якими в Конгрес США попасти практично не можливо. Конгресмени як правило магістри якихось наук: юристи, економісти, політологи. Тобто звинуватити 50 американських конгресменів в дебілізмі не має підстав.
Чому ж 56 американських конгресменів до заступника державного секретаря США Джона Саллівана дебільного листа, в якому висловили занепокоєння "з приводу недавніх повідомлень про спотворення і заперечення Голокосту, підтримуваних державою, в Європі, особливо в Польщі і в Україні". У документі вказано, що українські закони про вшанування пам'яті від 2015 року "пішли далі, прославляючи нацистських колабораціоністів і зробивши кримінальним злочином заперечення їх "героїзму". Однак, на відміну від польського законодавства, цей крок уряду в Києві практично не отримав ніякої публічної відповіді з боку Сполучених Штатів. До груп і окремих осіб, яких звеличує Україна, входять нацистські колаборанти Степан Бандера, Роман Шухевич і Організація українських націоналістів (ОУН), а також Українська повстанська армія (УПА). Ці воєнізовані формування та окремі особи в деяких випадках співпрацювали з нацистами і несли відповідальність за вбивство тисяч євреїв, 70-100 тисяч поляків та інших етнічних меншин в період між 1941 і 1945 роками". 
Приклади включають "проупівську" кампанію 2017 року, проведену Українським інститутом національної пам'яті; перейменування вулиць на честь Бандери і Шухевича Київською міською радою; і львівський "ШухевичФест" у 2017 році". Конгресмени також розповіли з посиланням на повідомлення ЗМІ торік восени "про смолоскипи і нацистські форми вітання на марші, в якому взяли участь 20 тисяч людей на честь 75-річчя УПА". "Ці факельні марші тісно пов'язані з такими організаціями, як неонацистський "Азов".
Вище було сказано, що серед 56 конгресменів дебілів не має.  Очевидно, що інтелектуальна людина перед підписом якогось документа вивчає його зміст і правдивість.
В дійсності Степан Бандера був провідником ОУН (р), його першим заступником був еврей Лев Ребет, членом проводу був еврей Ріко Ярий. 
Немає жодних сумнівів, що евреї Лев Ребет і Ріко Ярий краще за післявоєнних євреїв і достаменно знали чи був Степан Бандера і Ярослав Стецько антисимітами, чи навпаки - спасли тисячі галицьких євреїв від знищення.
22 червня 1941 року вибухнула німецько-радянська війна,Бандера, Ребет, Стецько у складі бандерівської похідної групи вирушив до Львова. Увечері 30 червня 1941 у звільненому від Червоної армії Львові було проголошено Акт відновлення Української держави. 5 липня Лев Ребет призначається заступником Голови Українського державного правління (себто Західноукраїнського уряду), яке очолював Ярослав Стецько, а після арешту останнього, певний час виконував функції Прем'єра Правління. Того ж дня Гітлер наказав Гіммлеру вжити репресій проти Українського державного правління. 6 липня 1941 року гестапо заарештувало у Кракові Степана Бандеру, 9 липня у Львові — голову Українського державного правління Ярослава Стецька, а 12 липня — членів Правління Дмитра Яціва, Романа Ільницького, Володимира Стахіва та Лева Ребета. Усіх їх перевезли до Берліна, і там нацисти впродовж двох місяців слідства вимагали від них відкликати Акт відновлення Української держави. Бандера, Ребет, Стецько та інші керівники Українського державного правління відмовилися це зробити, нацисти відправили їх до концентраційних таборів — Ребета у вересні 1941 року і допровадили до Краківської тюрми, а згодом і до концтабору Аушвіц, де він був ув'язнений до грудня 1944. В Аушвіці також були ув’язнені та замордовані брати Степана Бандери  Олександр та Василь. Олександр був убитий уколом фенола в серце, а Василя спочатку піддали тортурам, а потім скинули з третього поверху недобудованої будівлі.
В нетрях легко гулиться документ за підписом Рейнхарда Гейдріха:
Імперське управління безпеки
IV ДЗ а - 2893-41 р Берлін.
Для особливо незрячих конгресмені дату позначу дуже великим шрифтом.
 13 вересня 1941 р
Д Е П Е Ш А
Таємно.
Начальнику діючої групи А в руки - СС-бригаденфюрери, генерал-майору поліції д-ру ШТАЛЕКЕРУ або заступнику;
Начальнику діючої групи Б в руки - СС-бригаденфюрери генерал-майору поліції НЕБІ або заступнику;
Начальнику діючої групи С в руки - СС-бригаденфюрери генерал-майору поліції д-ру РАШШУ або заступнику.
Начальнику діючої групи Д в руки, СС-штандартенфюреру Олендорфу або заступнику за посадою;
Через кур'єра передати в
Управління начальника охоронної поліції і СД та усіх відділів державної поліції на місцях і чинним командам охоронної поліції і СД.
Довести до відома:
Вищих керівників СС і поліції, інспекторів охоронної поліції і СД на місцях.
 Відносно: Заходи проти групи БАНДЕРИ.
 Члени групи БАНДЕРА з деякого часу розгорнули особливу активність з метою домогтися самостійної української держави всіма засобами. Вони закликали в широко розгорнутої пропаганді жителів Галичини і українське населення в області операцій не тільки проти німецьких розпоряджень, але також і до усунення своїх політичних супротивників.
До сих пір вбиті понад 10 членів керованої Андрієм МЕЛЬНИКОМ організації українських націоналістів. Серед убитих знаходяться відомі в українських націоналістичних колах одні з головних керівників ОУН - СЕНИК і СЦІБОРСКІЙ, яких 30 серпня на одній з вулиць в Житомирі було вбито з пістолета одним з членів групи БАНДЕРА. Можна припускати, що члени групи БАНДЕРИ для здійснення своїх політичних цілей будуть здійснювати інші терористичні акти.
Для з'ясування цих терористичних актів, безпеки українського населення і забезпечення безпеки окупованих територій на Сході необхідно покласти край небезпечної діяльності прихильників Бандери.
ПРОПОНУЮ НАСТУПНЕ:
а) Заарештувати всіх граючих якусь роль в русі БАНДЕРИ керівників за підозрою в сприянні вбивству представників руху МЕЛЬНИКА. Щоб забезпечити повний успіх провести арешти в межах держави, в генерал-губернаторстві і в районі операцій одночасно, а саме в понеділок 15 вересня 1941 року вранці.
Перш за все повинні бути заарештовані:
Степан БАНДЕРА.
Володимир СТАХІВ,
Ярослав СТЕЦЬКО,
Іван ГАБРУЗЕВІЧ,
ІЛЬНИЦЬКИЙ,
Юліан Химинець, який перебував останнім часом в Берліні.
Ріко Ярий,
БАРАБАШ (обидва до останнього часу перебувала у Відні).
Ярослав Горбовий,
Олександр БАНДЕРА,
Богдан КОРДЧУК,
Равлик,
Микола ЛЕБІДЬ (ЛЕВИТ),
Дмитро ГРИЦАЙ,
Микола ТУРМАНОВІЧ,
Олекса Гасин,
Володимир ЯНІВ,
Михайло КАЦМАР,
Іван Клим (псевдонім Легенда),
Степаняк (кличка Степом),
Микола БОГУСЛАВСЬКИЙ,
Мирон
Борис Вітошинський і його брати,
Ленкавського,
Братів СТАРУХ,
СИВАК (кличка Юнг),
Турківський,
Арсенич,
Дмитренко,
ТВЕРДОХЛІБ, останнім часом проживає в генерал-губернаторстві або в Галичині.
Микола Климишин,
СТЕФАНЕК,
ЗАКОЦТА,
ГОЛОВКО,
ПАСІЧЬНЯК,
ГОРОДЕЦЬКИЙ,
ЛЕВИЦЬКИЙ,
МАРТИН, останнім часом в районі операцій.
Одночасно я наказую тих прихильників Бандери, які тут не згадані, але про які в процесі слідства з'ясується, що вони також займали важливі посади в русі БАНДЕРИ, також заарештовувати. Заарештованим особам можна дозволити в незначному обсязі брати з собою предмети щоденного вжитку (білизну, одяг).
Імена і дані про особу кожного заарештованого прошу без зволікання повідомити мені, вказавши, яку роль вони грали в русі БАНДЕРИ і брали безпосередню участь у вбивстві прихильників МЕЛЬНИКА.
Заарештованих в Галичині і в районі операцій, залежно від того, де це виявиться більш відповідним, зібрати всіх в Тарнополе або у Львові і звідти загальним транспортом направити до Кракова, якщо немає необхідності залишати їх на місці для з'ясування терористичних актів (див. Абзац ст. )
Про перевіз заарештованих з Кракова в межі держави і про те, де їх краще помістити, буде дано спеціальну вказівку.
б) Закрити бюро і контори руху БАНДЕРИ і між іншим бюро Української служби з питань преси в Берліні по вул. Мекленбургішештрассе, 73, а також Українське бюро у Відні по Ландштрассе-Гауптштрассе. Провести ретельний обшук в бюро і в квартирах керівників руху Бандери, які будуть заарештовані.
Вилучений у окупованих областях матеріал, після короткого перегляду і сортування, направити для використання в діючу команду охоронної поліції і СД у Львові, вул. Плцинска, 55, де обладнати центральний відділ для використання (розробки). Результати використання безперервно повідомляти в Райхсзіхерхайтсгауптамт (IV-Д) командувачу охоронної поліції і СД в Кракові і діючої групі С, щоб на підставі виявлених матеріалів можна було провести необхідні заходи.
в) Для слідства вбивств представників руху МЕЛЬНИКА створюється комісія, яка перебуватиме у Львові. Вона підкоряється безпосередньо начальнику охоронної поліції і СД, в місцевому ж відношенні керівництво має прийняти він начальник охоронної поліції і СД у Львові. У цю комісію відділ V РСХА відряджає кріміналрата ФЕНРІХ і ще двох чиновників. Командир охоронної поліції і СД в Львові і діюча група С повинні надати комісії необхідних співробітників. За безперебійну і дружну роботу комісії відповідає командир охоронної поліції і СД у Львові. Про надходить і що стосується вбивства матеріалі комісію негайно ж доводити до відома. Комісія в свою чергу повинна систематично повідомляти начальнику охоронної поліції і СД про результати слідства.
г) нижчестоящих установам з місця давати необхідні вказівки.
Про проведення і самому ході заходів проти руху Бандери я прошу точно повідомляти мені систематично.
Безпосередньо пов'язані з заходами проти руху Бандери установи (командир охоронної поліції і СД в Кракові, управління Штапи в Берліні, Відні, діюча команда у Львові і діюча група СД вже поставлені про це по телеграфу до відома
Начальник
Головного управління імперської безпеки             Рейнгард Гейдріх.
30 хвилин в ГУГЛІ можна знайти https://nesterdennez.blogspot.com/2017/02/global-permanent-war.html
Кожен українець розуміє лист американських конгресменів це штамп комуно-іудосовкової пропаганди і агітації. Такого листа міг написати  ярий адепт      більшовизму Сталін, Каганович, Мехліс і одночасно Путін.
ІМХО.
Що сталось з 56 конгрсменами США ?
На мою думку у конгресменів стався раптус.
Раптус    (raptus; лат. захоплення, різке рух)
 напад несамовитого збудження, викликане надзвичайно сильним афектом туги або страху.
    Раптус істеричний (r. hystericus) - P., при якому рухове збудження носить експресивний характер; супроводжується мовним збудженням, що відображає травматизирующую ситуацію і розрахованим на залучення уваги оточуючих; виникає при істерії.
 Меланхолічний Раптус (r. melancholicus) - P., при якому імпульсивні дії спрямовані на самоповреждение або самогубство; виникає при депресії.
Що робити ?
1.     Провести психіатричну експертизу 56 конгресменів.
2.    ЦРУ, ФБР і СВД Мінфіна США потрібно провести розслідування по факту завідома дезінформаційного листа в Держдеп США.
Очевидно, що підписанти листа  свідомо дезінформують Держдеп.
Цілком ймовірно, що:
1.     56 конгресменів за «джинсу» отримали винагорду , яку не задекларували і не сплатили податків з доходу.
2.    56 конгресменів є агентами ФСБ і МОСАД.
3.    56 конгресменів дебіли і КОРУМПОВАНИМ ШЛЯХОМ ЗДАЛИ іспити в університетах, а дипломи купили.

Немає коментарів:

Дописати коментар