Популярні публікації

пʼятниця, 15 лютого 2019 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ЧИ ДАЮТЬ ВИБОРИ 2019 РОКУ УКРАЇНЦЯМ ШАНС ПОВЕРНУТИ ВЛАДУ БЕЗПОСЕРЕДНЬО УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ?


ПРЕЗИДЕНТ  УКРАЇНИ – ГОЛОВНОКОМАДУЮЧИЙ ЗБРОЙНИМИ СИЛАМИ, ВНУТРІШНІМИ ВІЙСЬКАМИ, СЛУЖБОЮ БЕЗПЕКИ,  ГОЛОВА  І  ГАРАНТ  ДОТРИМАННЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ, ВСІМА ГІЛКАМИ ВЛАДИ ПРАВ І СВОБОД ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ ЛЮДЕЙ І ТВАРИН.

Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова, унітарна держава.
Територія України є цілісною і недоторканною.
Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є український народ. 
Конституція України яку прийняла Верховна Рада України в 1996 році пройшла експертизу  в ОНН, та Венеціанській комісії, визнана,  як один з найкращих і збалансованих Основних Законів соціальної держави у світі.
Але конституційний процес в Україні до цього часу, через 20 років після прийнняття не завершився.
Всім українцям відомо, що до прийняття Конституції був прийнятий Конституційний Договор між Верховною Радою України та Президентом України від 8 червня 1995 року, відповідно до згідно ст. 2 якого вся повнота  влади  в  Україні  належить  народові. 
Народ є єдиним джерелом влади і здійснює  її  як  безпосередньо  -  шляхом референдумів, так і  через  систему  державних  органів  та органів місцевого самоврядування.
Ніхто не може привласнити право здійснювати державну владу.
Саме в ліберально-демократичній державі, Українській Народній Республіці,  в якій державну владу здійснює український народ через народовладовладні інститути і безпосередньо через загальнонародний референдум (майдан)  бажали жити українці .

В ст. 62 підрозділі ІV Заключних положеннь Конституційного договору  сказано:  До прийняття   нової   Конституції   України  Сторони  суворо дотримуватимуться положень  цього   Конституційного   Договору   і діятимуть у повній відповідності до нього.
До прийняття нової Конституції  Сторони  не  виноситимуть  на всеукраїнський референдум,     консультативний    еферендум    та опитування громадської думки інших питань,  крім  прийняття  нової Конституції України, а текст якої буде узгоджений Сторонами винести на Всеукраїнський референдум.
Текст Конституції розробили, узгодили. Конституція успішно пройшла експертизу в ООН, Європейських експертних інституціях, Венеціанській комісії. Після чого депутати Верховної Ради проголосували позитивно,  а Президент України підписав. Далі Конституцію потрібно було затвердити народом через всеукраїнським референдумом.
Властолюбці і діловари , які знаходились при  важелях влади проігнорували затвердження Конституції єдиним джерело державної влади в Україні, яким є український народ і який має право керувати  своєю Українською державою безпосередньо і приймати необхідні закони і здійснювати свій вибір на всеукраїнському референдумі проігнорували.

Українська Конституція проголосила Українську Республіку соціальною державо.
Перекладемо латиські терміни на українську мову.
Конституція, лат. constitutio — постійність, установлення, устрій, порядок, — основний державний документ (закон), який визначає державний устрій, порядок і принципи функціонування представницьких, виконавчих та судових органів влади, виборчу систему, права й обов'язки держави, суспільства та громадян.
Республіка – справа народу.
Соціальна – партнерська.
НЕ ВИНІСШИ ТЕКСТ КОНСТИТУЦІЇ НА  ЗАТВЕРДЖЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИМ РЕФЕРЕНДУМОМ, ОСОБИ, ЩО ЗНАХОДИЛИСЬ У ВЛАДНИХ СТРУКТУРАХ ЗАКОНОДАВЧОЇ, ВИКОНАВЧОЇ І СУДОВОЇ ВЛАДИ, КЕЛІЙНО, ШЛЯХОМ ЗМОВИ, ВЧИНИЛИ ДЕРЖАВНИЙ ПЕРЕВОРОТ, ЗМІНИЛИ КОСТИТУЦІЙНИЙ ЛАД  З РЕСПУБЛІКАНСЬКОГО НА ОЛІГАРХІЧНИЙ ТА ВСУПЕРЕЧ СТ. 5 КОНСТИТУЦІЇ
(Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами).
УЗУРПУВАЛИ В УКРАЇНСЬКІЙ ДЕРЖАВІ ВЛАДУ.
УЗУРПАЦІЯ ВЛАДИ ВІДБУЛАСЬ ПРИ УЧАСТІ КОЛИШНЬОГО ПРАТІЙНОГОСПОДАРСЬКОГО АКТИВУ КПРС  ТА ВНУРІШНІМИ ТА ЗАКОРДОННИМИ КРИМІНАЛЬНИМИ КЛАНАМИ, ВУЗЬКИМ КОЛОМ ОСІБ.
УКРАЇНА З РЕСПУБЛІКИ БУЛА ПЕРЕТВОРЕНА В ОЛІГАРХІЮ.
З ПРАВОВОЇ ДЕРЖАВИ В ДЕСПОТИЧНУ ОЛІГАРХІЧНУ ПЛУТОКРАТІЮ.

УКРЇНСЬКА ДЕРЖАВА ПОЧАЛА УПРАВЛЯТИСЬ КЕЛЕЙНО, КЛАНОВО, ПІДКИЛИМНО ПОПАЛА ПІД ВПЛИВ ІНОЗЕМНИХ СПЕЦСЛУЖБ,  З ГРУБИМИ ПОРУШЕННЯМИ ТА ІГНОРУВАННЯМ  КОНСТИТУЦІЇ, НЕ ПО ЗАКОНАХ, А ПО КРИМІНАЛЬНИХ ПОНЯТТЯХ ТА НЕ ПИСАНИХ КОДЕКСАХ ДІЛОВАРІВ І ВЛАСТОЛЮБЦІВ, ТЕЛЕФОННИМ ПРАВОМ.
ЧЛЕНАМ КЛАНІВ ВСЕ – НАРОДУ ЗАКОН.
Ігноруючи думку, бажання і волю українського народу, олігархічний клан відстоював виключно свої інтереси в ущерб і за рахунок більшості громадян України.
Кожен українець розуміє, що будь-яке олігархічне угрупування певної референтної групи в середині Української Республіки, має  тоталітарну, тиранічну архітектуру, суворе централізоване, деспотичне управління, власний кодекс поведінки прийнятий референтною групою, діє виключно в інтересах референтної групи і має всі ознаки комуно-фашистської тоталітарної держави, яка паразитує в демократичному суспільстві Української Республіки.
Діловари і властолюбці постійно змінюють правила гри приймаючи вигідний тільки їм Закон про вибори, а Закон про всеукраїнський референду до цього часу не прийнятий. https://www.unian.ua/politics/10097966-ksu-oprilyudniv-rishennya-shchodo-zakonu-pro-vseukrajinskiy-referendum.html 
Більш менш реальні вибори були в 1994 року коли була мажоритарна система виборів.
Кожен громадянин, родина і наша країна надіялись на те, що особи, які йшли у владу  і давали щедрі, гуманістичні обіцянки, а у громадян не було підстав їм не вірити, що вони будуть жити гідно, і були готові повсякденно,  відповідально, старанно, творчо, натхненно,  працювати  — в мирі, добробуті, справедливості, порядку і безпеці. Що нардовладна республіка існувала і розвивалась  потрібно було чітко дотримуватись Конституції та Законів України.
Замість того щоб згідно Конституції будувати соціальну державу для всіх громадян, особи що прийшли до влади, почали шахрайським шляхом  непомірне особисте збагачення.
Скориставшись тим, що Конституцію не було затверджено всеукраїнським референдомом, почали вносити  в Коституцію України  антисоціальні зміни, які були б не можливі, якби Конституція була затверджена Всеукраїнським реферндумом.

З 2014 року Конституцію України знову почали правити по прихотях,  як українських, так і на ультимативні вимоги закордоних діловарів і властолюбц. Особи, які обіцяли діяти в рамках Конституції почали змінювати Конституцію так, ніби українців, як єдиного джерела влади не існує.

СЬОГОДНІ В 2019 РОЦІ Є ДВА ТЕКСТИ  КОНСТИТУЦІЇ ОДИН 1996 РОКУ І 2014 РОКУ. ЦІ ТЕКСТИ ПРОЙШЛИ ВСІ ЕКСПЕРТИЗИ І ПОГОДЖЕННЯ І МОЖУТЬ БУТИ ВИНЕСЕНІ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ РЕФЕРЕНДУМ.

Немає коментарів:

Дописати коментар